Ako často používať infrasaunu

Potnú kúru v infrasaune si doprajte 4-krát týždenne. Kúru v infra saune neopakujete ako v klasickej fínskej saune. Potenciál infračervenej terapie najlepšie využijete, ak teplotu nastavíte na najvyššiu hodnotu.

Infrasaunu môžu smelo používať aj tie osoby, ktoré majú strach z uzatvorených priestorov resp. Pravidelné používanie kabíny predstavuje podobnú kardiovaskulárnu záťaž a čo sa týka zvyšovania kardiovaskulárnej kondície a spaľovania kalórií, môže byť . Tiež môžete infrasaunu používať aj len na prehriatie organizmu a uvoľnenie – potom môžete využiť saunu aj počas dňa bez nutnosti vôbec sa . Ak máte naopak problémy so spaním, môžete použiť infrasaunu večer. Pokojný a uvoľnený stav zaistený saunovaním vám pomôže ľahšie a lepšie zaspať.


Preto ich môžu používať aj tí, ktorí do klasických sáun alebo kúpeľov zo zdravotných dôvodov nemôžu. Je dokázané, že užívatelia infrasauny sa potia dvakrát až .

Ak premýšľate, ako najlepšie vybrať infrasaunu práve pre vás, mali by ste si. Infrasauna používa infračervené žiarenie pre priame prehrievanie ľudských tkanív . Pobyt v infrasaune efektívne odstraňuje celulitídu a stimuluje krvný obeh. Používanie infra sauny urýchľuje akýkoľvek program zameraný proti celulitíde.


Pokud máte naopak problémy se spaním, můžete použít infrasaunu večer. Klidný a uvolněný stav zajištěný saunováním vám pomůže snadněji .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo