Biela dodávka unáša deti 2016

Rodičia, učitelia, ale aj samotné deti sú v strachu. Pred jednou zo základných škôl sa údajne pohybuje biela dodávka, ktorej posádka láka deti na sladkosti a chce ich ukradnúť. Bielu dodávku videli aj v obci Trebatice v Trnavskom kraji.

Košiciach neznámy muž z bielej dodávky lákal deti na cukríky. Biela dodávka, ktorú videli pri viacerých košických školách, kde. Prišli za mnou mamičky detí, ktoré tvrdili, že počuli v našej obci o únose chlapca. Dodávka, ktorá láka deti na cukríky, sa objavila pri viacerých školách v Košiciach.


Peter Jabrik, Silvia Vaľková, Peter Jabrik. Podľa našich informácií bielu dodávku videli v uplynulých dňoch i na Sídlisku Ťahanovce a . AKTUALIZOVANÉ: O ďalšom prípade lákania detí do bielej dodávky si prečítajte v tomto článku. Figurujú v nich deti a mladí ľudia, biela dodávka a neznámi podozriví ľudia. Strach z únosov je evidentný a miestni obyvatelia ľahko podľahnú . Poučenie by malo byť krátke a stručné, aby ho deti boli schopné a ochotné vypočuť a pochopiť. Biela dodávka a lízanky pre deti: Malý školák zle pochopil situáciu, v meste vznikol rozruch!


Informácia o dodávke, ktorej posádka k sebe láka deti, vyvolala v Trnave riadny rozruch. Pred pár dňami sa objavili informácie, že v Bratislave číhajú na deti únoscovia. Vedľa tej bielej dodávky zaparkovalo po čase auto z ktorého .

Košických školákov mal oslovovať neznámy muž z bielej dodávky. V dedine sa totiž rýchlosťou blesku rozšírila správa, že tamojšie deti môžu byť v nebezpečenstve. Spolu s dvoma autami tam na ne striehne biela dodávka, ktorá ich vraj unáša. Na sociálnej sieti Facebook sa objavil oznam, že biela dodávka unáša deti. Staré Tesco definitívne zatvorí svoju predajňu 31.


Matka nepustila svoje dve deti sedem rokov z domu von. Teraz si chodia pre deti k škole, ostatné chodia vo dvojiciach. Drietome videl, bolo fľakaté, prestriekané z bielej na čiernu farbu.


Podľa rodičov dvoch tamojších žiakov sa v dedine mala objaviť biela “dodávka”. Tí ľudia podľa slov našich detí ponúkali deťom cukríky a iné sladkosti. Zrazu vidím, že pomerne neškodne vyzerajúci týpek naskakuje do BIELEJ dodávky mojim . Téma bielej dodávky a následného únosu detí, či žien rezonuje slovenskými mestami už dlhú .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo