Nezavisle kurenie na 12v

Predám nový ďiaľkový spínač na 12V do auta(nezávislé Kurenie,vyhrievanie sedadiel,centrálne zamykanie,otváranie kufra),garáže,rôzne použitie. Prídavné kúrenie a klimatizácie do auta. Prierburg prídavné vodné čerpadlo, nezávislé kúrenie SUPERB 1.

Kúrenie s ventilátorom do auta ( 12V, 150W ). Užite si pohodlie vo svojom aute aj v zime s prenosným ohrievačom. Prístroj používajúci sa ako nezávislé kúrenie automobilu, napájaný pomocou cigaretového zapaľovača. Možnosť použitia aj na rozmrazovanie okien .

Zariadenie je vhodné aj ako prídavné kúrenie pri vypnutom motore alebo na rýchlejšie rozmrazenie zamrznutého čelného skla. Predaj auto HI-FI multimédií, príslušenstva pre herné konzoly, pocítacového príslušenstva, noviniek na trhu, gadgetov, netradicný a originálnych darcekov. V), alebo vykurovanie zo siete vozidla (12V)?


Užite si pohodlie vo svojom aute aj v zime s mobilným kúrením. Nitriansky kraj, Predám teplovodné nezávislé kúrenie EBERSPACHER Hydronic D5W S, naftové, 12V, s kompletnou novou zástavbovou sadou pre montáž, .

Je možné zmeniť a prerobiť prevádzkové napätie kúrenia napríklad z 12V . Popis tohto výsledku nie je k dispozícii. Príčinou nedostupnosti popisu je súbor robots. Nezávislé teplovzdušné kúrenie slúži na ohrev vzduchu v kabíne alebo nákladnom. Pracovný rozsah napätia - 12V, 1V - 15V.


Kúrenie nezávislé teplovzdušné 12V D8LC univerzálne. VAŠA TÉMA Jedným zo spôsobov ako bojovať proti studenému interiéru a námraze na oknách je nezávislé kúrenie. Predám teplovzdušné analógové nezávislé kúrenie Webasto Air Top 20diesel 12V alebo 24V prevedení.


Vybavenie pre karavany, obytné vozy, jachty, malé spotrebiče na 12V a 24V. Zaoberáme sa predajom a poradenstvom pre nezávislé kúrenia webasto, náhradné. Nezávislé kúrenie корпус отопителя (кожух фильтра), испаритель na ťahača MAN.


Nezávislé kúrenie korpus otopitelya (kozhuh filtra), isparitel na ťahača . Zdravim, v aute mam namontovane nezavisle kurenie zn. Eberspacher DLC 12V a neviem ci je to normalne ked sa rozbehne a nasledne vykuri auto tak po .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo