Solar na chatu

Solárne FV kompletné sady pre ZÁHRADNÉ CHATKY, CHATY alebo FARMY sú spoľahlivým riešením pre tých, ktorí hľadajú alternatívne riešenie pre dodávku . Solárny komplet na chatu , chalupu alebo rodinný dom vám vieme vyskladať aj na mieru vaším potrebám. Kúpou u nás získavate od nás technickú podporu .

V Fotovoltaický ostrovný systém 255Wp (MPPT). FV ostrovný systém pre chaty, karavany apod. Fotovoltaické… € 63€ 52bez DPH. Fotovoltická zostava na chatu pre veľkú chladničku.

Trakčná Batéria 24V 150Ah 6kw pre solar lacno. Fotovoltaické sluneční elektrárny pro chaty a chalupy jsou ostrovní systémy. Akumulátor Banner 60Ah Solar; Napětí 12V; Systém vyrobí za průměrný letní den . Ostrovné systémy (chaty, karavany, ). Našimi poprednými dodávateľmi sú výrobcovia značiek ako IBC Solar Nemecko ( fotovoltaické panely ), BENQ . Dobry večer Nevie mi niekto poradiť ako svietiť na chate kde nieje elektrina.


SOLAR VENTI je jednoducho úžasná vec , teraz už veríme, že máme vyhrané. Pri príchode na chatu už necítime vlhký zapáchajúci vzduch.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo