Vsakovacie šachty

Vsakovacie sachty Rozhodujúcimi benefitmi pri likvidácii dažďovej alebo predčistenej odpadnej vody vsakovaním sú úspora financií pre . Aj najnovšie predpisy EÚ predpisujú stavebníkom dažďové vody likvidovať priamo na svojom pozemku vsakovaním. Pokiaľ terén neumožňuje vsakovanie, v EÚ .

Vsakovacia šachta je podzemné vsakovacie zariadenie na odvádzanie zrážkových vôd z povrchového odtoku. Vsakovanie dažďovej vody je ideálny spôsob ako odťažiť kanalizáciu a ušetriť na. Dvorná vpusť s filtrom sa používa ako šachta odvádzajúca dažďovú vodu zo . Aplikácia vsakovania zrážkových vôd - integrovaný.


Príspevok iba o redukcii prítoku do stôk vsakovaním. Hĺbka zaplavenia z vsakovacej šachty (m) n. Vsakovacie studne sa používajú na riadené vsakovanie prebytočnej vody do zeme.

Vsakovacie studne DELFIN sa používajú na vsakovanie očistenej odpadovej vody (z ČOV) do pôdy. Ak je vsakovacie zariadenie pripojené ako prepad z nádrže na dažďovú vodu nie je. Možnosť údržby a kontroly cez obslužnú šachtu v prvom iglu; Cez poklop . Sicku-pipe: Vsakovacie systémy sú tiež vhodné pre prerušenie málo priepustnej. Bezplatná inzercia, vsakovacie sachty predaj a inzercia.


Kým vsakovacie šachty dosahujú cenu asi dvojnásobnú ako vsakovacie bloky, drenážne potrubia vyžadujú zase 20x väčšiu plochu pre . Vsakovací systém obsahuje vsakovacie boxy, ktoré sa umiestňujú do zeme. Pred vsakovacími boxy je potrebné mať filtračnú šachtu. Ku vsakovacím systémom patri aj vsakovacie šachty či studne. V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.


Zbieranie dazdovej vody sa da predradit pred vsakovanie a hlavna investicia je do. Vertikálním způsobem – vsakovací šachtou nebo studnou – tento způsob je možné aplikovat pouze v dobře propustných písčitých nebo štěrkových zeminách, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo