Baterky na svietenie nabijatelne

Univerzálne nabíjateľné svietidlo s bezúdržbovým oloveným akumulátorom, halogénovou alebo kryptónovou žiarovkou a dvanástimi LED s priemerom mm. Nabíjacie svietidlo LED 383W Vám umožní istú prácu aj v zhoršených. LED diód nabíjanie priamo zo siete bez kábla vstavaný akumulátor 4V, 10mAh dlhý dosvit a nízka spotreba priemerná doba svietenia hodín LED.

Zabudovaná V, 2200mAh Li-ion batéria zaisťuje dlhú dobu svietenia a jej nabíjanie je jednoduché pomocou sieťového zdroja alebo 12V DC . Podľa dosvitu: baterky na svietenie predovšetkým na blízko, alebo hlavne do diaľky. AA) a mikrotužkové baterky(AAA),jednorázové, alebo nabíjateľné. V kategórii Vreckové baterky, svetlomety a lampy najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení.

Baterky od firmy Led Lenser sú výborným, vhodným a pracovitým pomocníkom, hodia sa skvele na svietenie do diaľky, majú patričný dosah, zvrásnený povrch . LED baterky svietia podľa druhu reflektora ako na šírku, tak do diaľky, to klasické. Ak ale budete svietidlo používať permanentne, je dobré kúpiť nabíjacie . Medzi ručnými a náhlavnými svietidlami nájdete svietiace kľúčenky, detské svietidlá, nabíjacie svietidlá, čelovky, pracovné lampy a iné. Baterky Ledlenser Sencor Nathan Solight a ďalšie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo