Chladiace zariadenie pre domy smutku

Ponúkame Vám chladiace boxy z PUR panelov na úschovu tiel . Chladiace zariadenie do domu smútku JEDNOBOX a DVOJBOX CMW – I je určený k uloženiu rakvy so zosnulým v chladnom prostredí na dobu nevyhnutne . Pozostalí sú presvedčení, že na vine je vedenie domu smútku.

VÝZVA NA PREDKLADANIE CENOVÝCH PONÚK ZÁKAZKY - Chladiace zariadenie pre Dom smútku v zmysle § ods. Prevádzkovateľom domu smútku je Obec Liptovská Osada, správcom určeným starostom. Horúce dni: A chladiace zariadenie sa pokazilo.


Na druhý deň, v piatok, zašla vdova do domu smútku v Starej Turej.

Už im nestačí pravidelne vykrádať hroby na miestnom cintoríne, tentoraz sa rozhodli vylúpiť rovno Dom smútku. Vyzerá to tak, že mali zálusk na chladiaci box na .

Dom smútku a pohrebisko prevádzkuje obec K O M J A T I C E IČO. Prevádzkový poriadok Domu smútku Jasov určuje podmienky, zásady a. Turistická webová stránka zemplínskej obce Stankovce, história, erb, súčasnosť, pamiatky, samospráva, služby, ubytovanie, kontakt - obec v regióne Zemplín. Toto všeobecne záväzne nariadenie sa vzťahuje na všetky domy smútku a všetky. O poriadku pre pohrebiská, domy smútku a urnové háje.


Dom smútku pre dočasné uloženie zomrelých musí mať chladiace zariadenie s možnosťou . Prevádzkovateľ zabezpečuje: a) správu domu smútku a funkčnosť chladiacich zariadení b) prevzatie ľudských pozostatkov alebo . Chladenie a klimatizácia pre kancelárie, rodinné domy, byty, hotely,. PU panelov; chladiace zariadenia do domov smútku; chladiace a mraziace vitríny .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo