Hd kamerove sety

Analógový HD kamerový set tvorí osem IR kamier s 0MP s vysokým rozlíšením a nočným videním a 8-kanálový DVR box. Kamerové sety so slovenským užívateľským prostredím za výhodné ceny. Kamerový set slúži na monitorovanie a zabezpečenie vonkajších priestorov s IR kamerami s množstvom funkcií ako napr.

Ponúkame kvalitné bezpečnostné kamerové sety od až po kanálové DVR. Kamerové sety sa skladajú z CCTV kamier, Digitálneho video rekordéra a . Technológia AHD (Analog-HD) poskytuje brilantný obraz porovnateľný s megapixelovým IP systémom, na všetko pri zachovaní ceny analógového systemu.

Kamerový set HD SDI - 4x 1080P kamery + HD SDI DVR - Tento CCTV set ponúka kompletné riešenie FULL HD kamier a HD SDI DVR rekordéra. Kamerový set ADELL HD-AHD400X4R23FH Full HD.

AHD kamerové sety SECRON ponúkajú to najnovšie a najinovatívnejšie čo. Kamerový set FULL HD 1080p SECRON - AHDOV21D-PDBVo výbave 2TB . Kvalitný Wifi HD kamerový set s dosahom až m. Rozlíšenie 720p (HDReady) Kamery sú v kovovom, vodotesnom (IP 66) antivandal puzdre s. Kamerové systémy pre kompletné zabezpečenie Vašej nehnuteľnosti. Full HD IP kamery s IR led prisvietením do vonkajšieho a vnútorného prostredia, a kanálové IP záznamníky vysokej kvality, Kamerove systemy vhodne . Analógový HD kamerový set tvorí osem IR kamier s MPx black s vysokým rozlíšením a nočným videním a 8-kanálový DVR. HD-AHD kamerové sety - kompletní sety pro snadnou montáž.


Naše zboží je efektivní a ekonomicky nenáročné, přesto maximálně spolehlivé a vysoce funkčně . HIKVISION HD kamerové sety v rozlišení HD 720p. Kamerový Turbo HD set značky HIKVISION s rozlišením HD 720p obsahují 1ks rekordér. Kamera set DVR + 8x HD IR CAM analögový Kamerový set DVR je vhodným pomocníkom pre spoľahlivú ochranu Vášho ma.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo