Kombinované kotle na drevo a pelety

Rada 90– WP – inovatívny kombinovaný kotol na pevné palivo a pelety. Kotly na drevo, pelety a uhlie - FD PELLET, FD BIOHEAT. S manzelom prave riesime otazku aky kotol do domu dame.

Kombinované kotle na zplynování dřeva nebo uhlí s hořákem na pelety nebo extra lehký topný olej (ELTO). ATTACK DPX COMBI PELLET Kotol na drevo a. Univerzálny automatický kotol so šikmým podávačom a zásobníkom na spaľovanie uhlia - ekohrášku, peliet, prípadne kusového dreva. Kotol na drevo, kotol na pelety, kotol na štiepku, Emisná trieda kotol na piliny, kotol na hobliny, kombinovaný kotol, stolárstva, zelená domacnostiam.

Kombi kotly na drevo, pelety, ETO a zemný plyn Je tu produktov. Kotol ATMOS DC18SP,20kW na drevo a pelety Max. Kombinované kotly sú vďaka možnosti kombinovať spôsoby spaľovania napríklad drevosplyňujúce kotly s. Liatinový kotol ATTACK FDPELLET empty.


Tento typ kotle má nastavitelný výkon 7-KW. Možnost topit i kusovým dřevem (velká přikládací komora). Záruka let na kotlové těleso a životnost let dle .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo