Bojler obojživelník ležatý

Produktovú radu LOVK tvoria zásobníkové nástenné kombinované ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení.

Kombinované ohrievače vody produktovej rady . Výrobca bojlerov Dražice je už dlhodobo zárukou kvality. Bojler kombinovaný ležatý 160L - OKCV 1- DRAŽICE, Ležatý (horizontální), Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za . Elektrický ležatý litrový ohrievač vody s dvomi ohr. Druh paliva: - kombinovaný Množstvo: - ks Termín: - dohodou Profil zákazníka: fyzická . Elektrické ohrievače vody horizontálne , elektrické tlakové bojleri naležato.


TATRAMAT Kombinovaný bojler ležatý (horizontálny) - Bojler LOVK 1D.

Predam kombinovany lezaty bojler drazice okc 2novy,bol namontovany,ale. Tatramat na zohrievanie kúrením aj elektrinou-obojživelník 150L . Objem 1litrov,podvojná podkova ktorá zabezpečuje rýchlejší ohrev. Montuje sa v horizontálnej (ležatej) polohe. Mimo vykurovacieho obdobia sa môže použiť elektrická vyhrievacia vložka.


Ležatý ohrievač vody Galmet SGW(S) Ohrievač s veľkou plochou výmenníka. Výmenníky sú navrhnuté pre všetky typy kotlov. Predám elektrický bojler Dražice OKCE 1l (120), Bojler 120l.


Kombinované akumulačné tlakové ohrievače vody Tatramat OVK 2L s rúrkovým výmenníkom sú vhodné na použitie v rodinných domoch a rôznych . Predám elektrický bojler Dražice OKCE 1l (120), Bojler. Ja pouzivam 1litrovy bojler obojzivelny, napojeny na UK, v lete elektrina.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo