Kovoobrabacie stroje bazar

Sekcia Kovoobrábacie stroje - Stroje bazár - riadková inzercia. Ak hľadáte inzeráty zo sekcie ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás!

Ponúkame použité kovoobrábacie stroje na predaj ako napríklad sústruhy alebo frézky. Pohyb stola je ovládaný ručnými kolesami cez pohybové skrutky . Ponúkam otočný stôl: univerzálny, možno prispôsobiť na rôzne typy fréz - tento stôl je špičkovej kvality. Dnes už sa prakticky … Stroje Kovoobrábacie stroje .

Stroje a zariadenia - bazáre - Trenčiansky kraj(záznamov). Kovoobrábacie, drevoobrábacie, tvárniace stroje, manipulačné zariadenia. V kategórii Kovoobrábacie stroje je celkovo 5inzerátov. Ponúkame kvalitné stroje na obrábanie a delenie kovov. Obrábacie stroje pre domácu dielňu i profesionálne použitie za výhodné ceny.


CNC a NC stroje, sústruhy, frézy, paketovacie lisy, výstredníkový lis, tabulové nožnice, plechotvárniace stroje, ohýbačky, . Sekce Kovoobráběcí stroje - bazar strojů - řádková inzerce. Bazar - PILANA - UHLOVA PILA - obrázok Profesionalny pilovy. Bazar - Výstružníky obrázok Predám . Výkup tvrdokuvu, nikel, wolfrám, cobalt, molybden. Bazár kde predáte a kúpite úplne všetko. Pridajte si na bazár inzererát úplne ZADARMO do katetórie Kovoobrábacie stroje.


Bezplatný bazár - Kovoobrábacie stroje. Toto všetko tu viete zohnať, alebo predať na 1bazar. Bezplatná občianska a firemná inzercia. VSka sa vyraba a stoji necelych 20eciek.


Na predaj stĺpová, stojanová vŕtačka VS20-A.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo