Podtlakove hadicky cena

Zdravím, chcem sa spýtať, kde by sa dali zohnať za dobrú cenu podtlakové hadičky na Škodu Octavia I, TDi, 81kw, r. Kúpte si online Podtlaková Hadica Brzdového Systému za nízke ceny na stránke Autodielyonline24. No ale asi sa nikto nema k cinu aj napriek tomu ze tu zvyknem citat tak kazdy treti uz tie podtlakove hadicky menil.

Palivová hadica 5mm, Podtlaková OPLET, 1M Hadička podtlaku Turba a paliva. Kvalitná silikónová podtlaková hadica s vnútorným priemerom 4mm. V ponuke nájdete aj kolená, redukcie, T spojky, podtlakové hadice.

Vďaka pružnosti hadice je možné ju požiť na priemery trubiek 3-5mm. Búcha 2hmotný zotrvačník a treba pozrieť Podtlakove hadičky. Motodiely - podľa typuPřívod palivaPalivové hadicepodtlakové hadičky.

Hadice pro benzíny, oleje a naftu (vnitřní průměr 4mm). Ahoj, nevíte kde by se daly koupit podtlakové hadičky 5xna regulaci turba a. Silikonová podtlaková hadička - Červená ∅ 4mm. Spojka je vhodná pro silikonové či gumové podtlakové hadičky o vnitřním průměru mm.


Palivová hadica Gates vnútorný priemer mm (prepad paliva na motore) odolná voči benzínu i nafte, vhodná i pre použitie kde je potrebná podtlaková hadica . Silikonová podtlaková hadice, vnitřní průměr: 3mm, vnější průměr: 7mm, délka: 1m,.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo