Cierna vodovodna hadica

Hadice HDPE bar, Hadica x mm, HDPE PE-10 Mpa - reže sa, Hadica HDPE, rozmer mm, hrúbka steny mm. PE vodovodná LDPE rúra (hadica), O 40xPNTlak: PN do Q mm - (koef.bezpečnosti 3) PN do Q 1mm - (koef.bezpečnosti 3) Rozmery a . Rúry určené na vodu sú čierne s modrými pásmi a vyhovujú legislatívnym .

HADICA voda F1xF500mm nerez opletaná flexi otočná DN IVAR - E, 2512345 HADICA. Použitie Na rozvod vody uložený v zemi, spájanie zváraním alebo pomocou špeciálnych spojok. Hrubostenné polyetylénové hadice na vodu pre domáce aj priemyselné použitie. Voda, plyn, kúrenie, kanalizácia, kotly, radiátory, ohrievače a .

Farba čierna Štandardná kvapková hadica, ideálna pre zavlažovanie kríkov. Hadica je určená pre rozvod vody v záhrade a pri zakladaní podzemnej závlahy. TUV, napríklad od vodomernej (vodovodnej) šachty.


Nachádzate sa v oddelení: INŠTALAČNÝ MATERIÁL PE hadice. Vonkajšia farba polyesterovej priadze je biela, vnútorná vložka z gumy je čiernej farby. Dodáva sa v čiernej farbe s modrým pruhom pre vodovody alebo hnedým pre tlakovú kanalizáciu.


Aký priemer plastovej rúry by ste odporučili na pripojenie rodinných domov na jednu vodovodnú prípojku cca osôb, aby bol zachovaný bezproblémový . PE trubičky, ktoré dodávame v čiernej a prírodnej čírej farbe slúžia často v laboratóriách a chemických prevádzkach a vyznačujú sa svojou potravinárskou . Vzduchotechnické hadice – pre drevársky priemysel, samozhášavé.

Flexi hadice k batériam, dĺžka 40 6a 9mm. Plastové rúry a kvapkové hadice (produktov). Plastová rúra čiernej farby so zabudovanými kvapkacími labyrintmi určená na presne dávkované zavlažovanie . Prednosťou nového radu hadíc sú kvalitné materiály aj vysoká odolnosť.


Na slnku neblednú, obstoja aj pri používaní v tých najnáročnejších podmienkach.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo