Elektrický podlahový konvektor

Podlahové konvektory UNIVENTA zabezpečujú komfort pri vykurovaní a zároveň spĺňajú všetky podmienky kladené zo strany architektov, projektantov, . Podlahové konvektory v našom shope ich nájdete v mnohých veľkostiach aj v rôznom výkone skladom a lacno !

Priamovýhrevné elektrické konvektory Ecoflex, Atlantic, Adax neo a sálavé elektrické. Elektrické vytápění má však i své levnější alternativy. Jednou z nich jsou podlahové konvektory. Kolik můžete s podlahovými konvektory ušetřit .

Elektrický Konvektor MINIB COIL-TE s 230V ventilátorem Ceny konvektorů MINIB s 230V ventilátorem v základním provedení zahrnují: - žlab z nerezové oceli . V nabídce najdete podlahové konvektory s ventilátorem i bez ventilátoru. Podlahové konvektory zcela zapuštěné v podlaze nabízí elegantní řešení. Elektrické podlahové konvektory (fan-coily) existují, dodává je firma MINIB.


Jakékoliv elektrické vytápění zabudované v podlaze, stěnách nebo . Podlahové konvektory UNIVERSA predstavujú účelný a zmysluplný doplnok podlahového vykurovania. Elektrické zariadenie môže zapájať len osoba.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo