Kazetove klimatizacie

Jednocestné kazetové klimatizácie od Mitsubishi sú určené na zabudovanie do podhľadu. Vďaka svojej hĺbke majú minimálne požiadavky na priestor. Kazetové klimatizácie sú vhodné pre inštaláciu do vyššieho, prípadne falošného stropu (sadrokartónu).

V strope je následne viditeľný len dekoračný panel. Kazetové klimatizácie sú praktickým riešením pre veľké miestnosti s vysokými stropmi, ktoré majú kazetový alebo sadrokartónový charakter. Kazetová klimatizácia Daikin je úplne plochá kazetová jednotka určená na montáž do podhľadového Eurorastra 600x600.


Stropná kazeta od LG je interiérová klimatizačná jednotka, s príjemným vzhľadom a s mnohými užitočnými funkciami.

Kazetové klimatizácie vysokej kvality - najpoužívanejšie klimatizácie. Predaj, montáž a servis kazetových klimatizácii. Kazetová klimatizícia sa inštaluje do stropu, preto je nenáročná na priestor. Kazetové klimatizácie Toshiba, Samsung majú malú výškú, preto sa dajú.


Stropné klimatizačné kazetové jednotky pre vykurovanie a chladenie zabezpečia ideálnu teplotu vďaka rovnomernému prúdeniu vzduchu do všetkých strán. Kazetová klimatizácia CAD 0DCI (100kW) 400V. Kazetový split (950x1340mm), INVERTER, Qch=10kW, Qvyk=10kW, napájanie 3x400V,.


B(A) Náplň chladiva : R-410A Kazetové klimatizácie sa často využívajú v kancelárskych priestoroch, reštauráciách, hoteloch, zasadacích miestnostiach.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo