Parak cena

Bezplatná inzercia, parak predaj a inzercia. Domáca výroba kotliny alebo paráku na guľáš. Predám pozinkovaný 1l parák na zabijaćku cena 100€.

Je vhodný napríklad na varenie zemiakov pre zvieratá ,.

Kotlíkový smaltovaný set l + smaltovaný parák. Kotlíkový smaltovaný set l + smaltovaný parák empty. Kotlík + parák pod kotlík + pokrievka + varecha + darček naberačka. Parák má objem litrov, výklopny, palivo: drevo, dymovod: 1mm, slovenský. Vaša cena s DPH: 28EUR (64SKK).


Vyklapěci pařak Prodám vyklapěci pařák NA brambory. Prodám pařák NA vodu, smaltovany s výpustným kohoutem. Název položky, Jednotka, Nákupní cena, Obj. Celková cena Pařák 65l, ks, 03-, 2200 1. Prodám celonerezový pařák 80L cena 990- Přednosti:velká úspora . Viacúčelový parák pre varenie v dvoch vrstvách.


Ponúkame Vám za super nízke ceny kvalitné kotliny - paráky pod kotlíky a kotle! Vyrobím nerezový parák z 2mm nerezoveho plechu vhodný na zabijacku a podobne cena podla typu paraku ,ohnisko z 2mm čierneho plechu nastriekaneho . Pařák brambor pozinkovaný 1litrů ZN. Details:Pokrievka na parák – sklenená pokrievka na parák s úchytom – priesvitná . Varáky - tavivo na vosk nerezový + plynový kahan v najväčšom prevedenie. Upozornenie: Základná farba na kovovej kotline (paráku), kovovom ohnisku slúži. Typ produktu, Hmotnosť, Kód produktu, Cena bez DPH, Cena s DPH.


Měděný pařák na brambory s nerezovou vložkou a bronzovými uchy,. Pařák, kotel na brambory l smaltovaný. Hcm Kulki King Marbles Parak Hoots 191– sprawdź opinie i opis produktu. Zobacz inne Pozostałe zabawki, najtańsze i najlepsze oferty.


Pařák na vosk nerez cz Nerezový pařák na vosk s lisem od českého výrobce. Kotlíky, kotliny, súpravy, najväčší výber za najnižšie ceny. Antikorový kotlíkový set obsahuje: kovový parák 31.


Nachádzate sa tu: Hlavná stránka; Produkty; Parák na knedle. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Zvrchu sa parák uzatvára poklopom s doťahovacím lisom.


Aktuálny stav skladu: 3x; Základná cena s DPH 20.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo