Cukrarenske pece

Statické pece, konvekčné pece pekárenské a cukrárenské UNOX sú reprezentované radami BakerTop, BakerLux, LineMiss a LineMicro. Cukrárska pec UNOX LineMicro Anna Manual XF 023.

Konvekčné pece pekárenské a cukrárenské UNOX sú reprezentované radami BakerTop, BakerLux, LineMiss a LineMicro. Pekárenské a cukrárské pece podľa použitého média môžu byť elektrické a plynové, ale aj pece na pevné palivo, drevo atď. Pekárenské a cukrárenské konvekčné pece BakerLux dopĺňajú rad pre pekárov a cukrárov. Jednoduché ovládanie a nastavenie parametrov pečenia, u verzie .

Konvekčné pekárenské a cukrárenské pece LineMiss sú jednoduchým, pritom plne funkčným riešením pre obchody s čerstvým pečivom a cukrárne. Váš profesionálny partner v gastrotechnike, konvektomaty Rational, kávovary Rancilio, zariadenie Cambro, varné zariadenia, umývačky riadu, chladničky. Rúry s nútenou cirkuláciou vzduchu GASTROHAAL.


Varné zariadeniaKonvektomaty a peceCukrárenské konvekčné rúry UNOX.

RECIPES AND DISHES All of the recipes are created and tested by great chefs to satisfy the most . Pece Smart line umožňujú bezproblémové pečenie. Elektrická cukrářská a pekařská pec Bakerlux XB 6Manual je součástí nového portfolia světoznámé značky UNOX. Pozrite si našu ponuku Pekárenské a cukrárenské pece z našich produktov!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo