Leiber kotol manual

Vaše rozhodnutie kúpiť liatinový kotol na plyn značky LEIBER. LEIBER PREMIX KN - je samostatný kotol pre vykurovanie. V prípade poruchy alebo zlej činnosti, vypnite kotol a nevykonávajte žiadne pokusy o opravenie alebo.

Stacionárne liatinové kotly LEIBER série KN sú výsledkom dlhoročných skúseností a rozsiahleho výskumu, ktorých cieľom je uspokojiť akékoľvek požiadavky . Máme plynový kotol Leiber a neviem ho nastaviť tak, aby som bola spokojná. Výrobné číslo kotla je vyznačené na štítku, ktorý je pripevnený na spodnom kryte. V časti „Návod na obsluhu“ nájdete popis základných funkcií kotla aj ako .

Napouštění, doplňování nebo vypouštění topné vody se může provádět jen při vychladnutém kotli. Před připojením kotle je třeba důkladně. Návod na obsluhu kotlov – technické parametre, schémy zapojenia, údržba, prevádzkové predpisy, životnosť kotla, možné poruchy.

VICTRIX Superior TOP, ktorý vznikol modernizovaním staršej verzie kotla. UPOZORNENIE a POZNÁMKA boli pri zostavovaní manuálu použité tam,. Výrobné číslo kotla je vyznačené na štítku, ktorý je pripevnený na plechu pod. Dobrý deň chcem sa spýtať,či je tento termostat vhodný ku starsiemu kotlu LEIBER.


Auto a Manual,presnejsie ako zapinaju kol,napr. Problem najskor bude v tom, ze ti vnutri v kotli zhasol plamienok. Litinové stacionární plynové kotle LEIBER KN (nízké) a KV (vysoké) jsou výsledkem dlouholetých zkušeností a rozsáhlého výzkumu. Je to problém, který trápí hodně majitelů plynových kotlů. Každých čtrnáct dní nebo co měsíc je třeba dotlakovat kotel a odvzdušnit radiátory.


PROGRAMOVATEĽNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝŽDENNÝM. Blíži sa obdobie, kedy začneme vo svojich príbytkoch opäť kúriť. Aby vykurovacia sústava pracovala správne, treba ju pripraviť na hlavnú . Kondenzačné kotly stacionárne LEIBER - IMACON - Kondenzačné kotly závesné LEIBER - ALUCOND - Liatinové kotly (kotol) s riadeným spaľovaním .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo