Oceľové rúry hrubostenné

Hrubostenné rúry, ktoré sú vyrábané ťahaním za studena, podľa rozmerových noriem pre presné rúry sú zaradené do časti presné oceľové bezšvíkové rúry. Bezšvové oceľové rúry pre mechanické aplikácie strana - 4. Všeobecná rozmerová a hmotnostná tabuľka strana - 8.

Zvárané oceľové rúry, bezšvové oceľové rúry, kotlové rúry, závitové rúry,. Pozdĺžne zvárané oceľové rúry valcované za studena. Oceľové rúry ponúkame v priemeroch od mm do 5mm v rôznych akostných normách.


Predám železné hrubostenné trubky, dĺžka cca 150cm, priemer 115mm,.

Hrubostenné certifikované oceľové dymovody DN160. Oceľová dymová rúra s priemerom 160mm, dĺžkou 500mm. Konštrukčné rúry, zvárané, hrubostenné, presné, bezšvové. Plechy valcované za studena a za tepla, s povrchovou úpravou zinku. Pokiaľ hľadáte naozaj kvalitné hrubostenné oceľové rúry - ste na správnej adrese.


Oceľové rúry Bertrams z našej ponuky patria medzi najkvalitnejšie na trhu. Predaj hutníckeho materiálu - kruhové a profilové ocele, rúry: oceľové - bezšvové, zvarované, presné, hrubostenné.

Rúra v technike označuje priestorový predmet kruhového prierezu,. Oceľové rúry akosť - 1 hrubostenné, presné. Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa. Predaj hutníckeho materiálu, ako sú kruhové a profilové ocele, rúry: oceľové - bezšvové, zvarované, presné, hrubostenné, ostatné profily: hrany plechy z .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo