Oprava zavitu na hlave

V prvom rade by som vám všetkým poradil – urobte všetko preto aby ste si nikdy žiaden závit nestrhli. Na opravu poškodených závitov,najmä v ľahkých zliatinách. Rýchla oprava a doživotná trvácnosť takto pancierovaného závitu.

Opravy závitov a odvrtávanie zalomených žhavičov (žeraviacich sviečok). Opravy závitov pre zapaľovacie sviečky bez . Oprava poškozených závitů pomocí závitových vložek. Výsledkem je pevnější a odolnější závit, než ten původní.

Včera pri demontáži sviečky strhol závit v hlave. Kendy, ja som tuto opravu tiez zopar raz robil, pokial bol pretoceny zavit sviecky v hlave. V prípade že nie je možné opraviť pôvodný závit Mpomocou sady p. Sada na opravu závitů pro zapalovací svíčky (NR 15280).


Popis: Tusk sada na opravu strhnutých závitov.

Heligo vložky - 1x tŕň pre odlamovanie montážnej časti Heligo vložky - 1x vrták špirálový HSS-G - 20x Heligo . Pretrhol som závit pri zakrútenie sviečky do valcovej hlavy - je už to. Dají se koupit sady na opravu stržených závitů, stačí zadat Sada na . Na kolik ta samotná oprava hlavy může vyjít (bez demontáže) ? Jak tak koukam na tu tvoji hondu tak tam hod hlavu z jawy jen si. Sada pozostáva z frézy a závitníkov s náhonovým 6-hranom , vkladacích prípravkov na vložky a ks vložiek s vnútorným závitom M10x1.


Sada slúži na opravu poškodeného závitu v hlave motora M14xa na úpravu a začistenie sedla sviečky. Závit sa často poškodí pri neodbornej montáži, pri. Tam Ti budou chtít vyměnit celou hlavu.


Stržený závit v hlavě pro svíčku je běžná závada,hlava se kvůli tomu nevyhazuje. Cena opravy závitu pro svíčku je 15-Kč.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo