Elektrický sporák bazar

Sekcia Sporáky - Internetový elektro bazár - riadková inzercia - predajte a kúpte. Predam sklo seramicky elektricky sporak v dobrom a plno funkcnom stave . Predám zachovalý a udržiavaný celoelektrický sporák MORA 34so sklokeramickou varnou platnou a el.

Elektrické sporáky, rúry a varné dosky, najlepšie ceny elektrických sporákov, rúr a varných dosiek v online bazári. Sporáky, rúry a varné dosky za najlepšie ceny. Inzercia elektrických, plynových, sklokeramických a kombinovaných sporákov, rúr a varných dosiek na Bazar.


Bazár pre Elektrické sporáky, rúry a varné dosky.

Predaj svoj starý elektrický sporák, rúru alebo varnú dosku alebo kúp novú. Kategórie sporáky bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie sporáky, biela technika. Predám biely kombinovaný sporák Mora 212 rúra elektrická, hore plyn. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Sporáky bazar na Sbazar.


Kč , Praha Multifunkční elektrický sporák Baumatic Baumatic . Sekce Sporáky - Elektro bazar - řádková inzerce. Elektrický sporák Mora Rok staré, pořizovací cena 990kč, důvod prodeje stěhování, osobní odběr . Predam kombinovany sporak Amica,rura elektricka a vrch plyn.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo