Liatinový kotol dakon

Kotol DAKON DOR F 28kW Vykurovací výkon: kW Účinnosť kotla: Trieda kotla podľa EN 303-5: 3. Stacionárny liatinový kotol na tuhé palivo Logano G2je určený na vykurovanie rodinných domov, príp. Predám Kotol Dakon PLux,rok výroby 199Kotol je plné funkčný,cena dohoda.

Predám člankovy liatinovy Kotol používaný roky v dobrom stave. DAKON - výrobca plynových stacionárnych kotlov, priamovýhrevných elektrokotlov a plynových nástenných aj kondenzačných kotlov. DOR D - oceľový teplovodný kotol na drevo. Liatinový kotol DAKON FB je určený k vykurovaniu bytov a domov, vyrába sa v . NOVINKA: Prvý liatinový splyňovací kotol na trhu. Pre všetkých užívateľov kotlov DAKON , ktorým nepostačuje prietoková príprava TUV alebo vstavaný l . Viete nám poradiť ako dosiahnuť aby po poslednom večernom naložení pece ostala do . Pokračovaním dobrej tradície vo výrobe kotlov je kotol liatinový, zložený zo až článkov, s výkonom - kW dodávaný pod obchodným názvom Logano . Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle.


Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Mám na chalupe starý asi ročný liatinový kotol Dakon. Kotol DAKON DOR F 2 kotol na tuhé paliva 24kW, 77385003Parametre kotla: Menovitý výkon kW. Dakon DOR F 1 výkon: kW, ocelový teplovodní kotel se speciální konstrukcí.


Skúšal niekto ďaľšie vylepšenia na uvedených liatinových kotloch? Mám kotol BUDERUS LOGANO 211D 4-článok pripojený samotiažne s predohrevom . Možnosť dodatočného pripojenia horáka na peletky. Predám liatinový kotol na tuhé palivo vo výkone 1a Kw.


Popis SFL Pellet liatinový kotol na pelety kW Plne automatický na pelety . Dopyt: ventilátor na drevosplyňujúci liatinový kotol Dakon Damat Piro - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Všetko bližšie informácie na telefónnom čísle. Značka Dakon uvedla na trh nový automatický litinový kotel FBAutomat splňující emisní třídu 3. Kotol EKO je násypný liatinový kotol určený na vykurovanie rodinného domu, viac generačných domov, kancelárskych priestorov, hotelov a penziónov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo