Oprava tlačiarní canon bratislava

Servisné strediská; Postup pri oprave; Často kladené otázky o oprave; Formulár k. Poznámka – Ak vlastníte tlačiareň imageRUNNER C1225iF, PIXMA PRO- . Všetky firmy z oblasti Tlačiarne, kopírky, tonery v prehľadnom, triedenom a.

Xerox Limite organizačná zložka, Bratislava. Servis a predaj kopírovacích strojov a tlačiarní (Kyocera, Mita, Canon, Utax, Rex Rotary, HP, Plockmatic).

Servis laserových tlačiarní HP a Canon (HP-CANON). Pokazila sa Vám tlačiareň, zasekol sa Vám papier, alebo Vám kopírka hlási vymeniť niektorý diel, či servis . Servis výrobkov Canon je zabezpečený pomocou autorizovaných servisných partnerov. Autorizovaný servis pre tlačiarne, skenery, faxy. Predajom tonerov naše služby nekončia, Preto pre svojích zákazníkov poskytujeme služby, počnúc profilaktikov - čistením a bežnou údržbou tlačiarne, až po . Vykonávame záručný aj pozáručný servis na kopírky, tlačiarne a multifunkčné zariadenia Canon, Sharp, Kyocera a Toshiba v Bratislave, Senci, Dunajskej . Zabezpečujeme servis laserových tlačiarní (atramentové tlačiarne neopravujeme) v Trnave, v rámci Bratislavy do hodín od nahlásenia na značky: HP. Inštalácia a nastavenie operačného systému, opravy hardwarových porúch, inštalácia.


Technická podpora pre tlačiarne, faxy, telekomunikačné prístroje, dig.

Prenájom multifunkčných zariadení a tlačiarní šetrí Vaše peniaze aj čas. Pri kúpe alebo výmene zariadenia nepotrebujete hotovosť (finančnú čiastku) ihneď, ale .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo