Predajný stánok na predaj

Bezplatná inzercia, predajny stanok predaj a inzercia. Ponúkam tento prenosný predajný stánok vhodný na predaj novin,časopisov,cigariet,kávy, sladkostí.

Predám funkčný predajný stánok po rekonštrukcii, prípojka na vodu + umývadlo +. Ponúkam na predaj tento PNS stánok s novou pozinkovanou strechou má . Predam dreveny predajny stanok 2x2m,stanok je natrety,natreta podlaha + dam novu podlahovu gumu,stanok vhodny na predaj .

Ponúkame na predaj predajné drevodomy rôznych typov a druhov. Jednoduchý predajný stánok, predajný stánok s prístreškom alebo s obslužným okienkom. Predajný stánok splní všetky vaše požiadavky, Okamžitá dostupnosť a tovar skladom sú samozrejmosťou. Predaj na jarmoku či trhovisku; Ambulantný predaj . Predajný stánok, záhradné profi stany+3s Predaj - 08. Predám nožnicový záhradný profi stan v rozmeroch 6x3m 5x3m, 3x3m a 2x2m konštrukcia . Mobilné predajne v dodávkových vozidlách majú široké využitie na predaj mäsových či mliečnych výrobkov.


Predajné stánky sa hodia pre akýkoľvek typ predaja – jarmoky, trhy, remeselné akcie, predaj z dvora, jednoducho ich využijete všade tam, kde sa potrebujete . Predaj párty stanov, rýchlorozkladacích stanov, predajných stánkov a záhradných prenosných stanov.

Prívesné vozíky, ktoré sú prispôsobené na prípravu, výdaj a predaj jedál, prípadne akýchkoľvek iných produktov. Stanservis - stánky, stany, stoly, haly, pagody, vlajky, nafukovadlá, slnečníky, altánky, párty stany, predaj a prenájom. Bazár pre predam prenosny predajny stanok nájdete u nás na Inzercia. Ponúkame na predaj stánok na lukratívnom mieste v centre obce Závod. Je kompletne vybavený a napojený na všetky inžinierske site.


Predaj, dovoz a montáž záhradných altánkov, domčekov a záhradného nábytku zo smrekového a. Predajný stánok Predajný stánok Predajný stánok 3. Nehnuteľnosť sa nachádza vedľa autobusového nástupišťa. Predaj Obchodné priestory Skalica ulica Skalica, úžitková plocha 48m cena 30EUR. Ponúkame na predaj alebo prenájom stánok na .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo