Chladiace náplne do prenosnej chladničky

Gio'Style Chladiaca taška Boxy L Chladiace tašky kolekcie Boxy sú vyrobené z. D a po vložení ks chladiacich náplní udržia teplotu až hodín. Prenosný chladiaci box Shiver Prenosné chladiace boxy kolekcie . Chladiaca vložka, ktorá uchová vaše nápoje, potraviny a lieky v chlade. Je netoxická, opakovane použitelná, je možné ju umývať v umývačke riadu.


Chladiaca gelová náplň do prenosných chladničiek. Náplň po zmrazení v mrazničke (cca hodin) udržiava teplotu 6°C v prenosnej chladničke až po dobu .

Chladící taška Coleman Can Cooler je ideální pro piknik, denní výlety nebo výlety k pláži, kdy potřebujete uchovat potraviny a pití dlouho v chladu. Chladiaca vložka Campingaz FREEZ PACK M20. Táto prenosná taška o objeme l zaistí až o°C nižšiu teplotu, než okolie. Hyundai MC je ľahko prenosná chladiaci taška, či autochladnička,.


Prenosná chladnička je určená na efektívne chladenie alebo mrazenie potravín. Chladiace tašky kolekcie „Fiesta sú vyrobené z vysokokvalitného polyesteru 70D a po vložení ks chladiacich náplní udržia teplotu až hodín. Chladiaca náplň do chladiaceho boxu, prenosnej chladničky alebo autochladničky je vyrobená z vysokokvalitného plastu, vo svojom vnútri obsahuje účinný gél, . Vám poradí ako vyberať Prenosné chladničky.


Autochladničky, prenosné chladiace boxy a termotašky sú. Dajú sa kúpiť už za pár eur, spomínané náplne sa predávajú samostatne. Príslušenstvo Ezetil Chladiaca náplň IceAkku 2x 6g, Súprava dvoch chladiacich náplní pre vaše autochladničky.


Náplne sú absolútne uzavreté a zaručujú 1. V podstate stačí na prázdne miesta napr. Autochladnička alebo prenosná chladnička je skvelým pomocníkom nielen na. Klasické chladiace boxy sa používajú s náplňou – chladivom vo.


COOL-IT BF-41994-B, chladiaca taška cez rameno s chladiacou vložkou vyrieši váš problém, ako. XAVAX teplomer digitálny pre chladničky,mrazničky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo