Hrejivý vankúšik do mikrovlnky

Voňavý vankúšik s levanduľou je vynikajúci na zahriatie boľavého miesta. Hrejivý termofor od jedného z najväčších svetových producentov . Vašej mikrovlnnej rúry, jednoducho vložte výhrevný vankúš do mikrovlnky na min.

Hrejivý vankúš je prírodný produkt, ktorý priaznivo pôsobí na stuhnuté a. Vyhrievací vankúš s rašelinou - do mikrovlnky. Hrejivý vankúšik LUMBO je vrecko z BIO bavlny naplnené čerešňovými kôstkami. Jednoducho ho vložte na minúty do mikrovlnky a tento hrejivý vankúšik bude .

Hrejivý vankúš vložte buď do mikrovlnky na – min. Obilne, obilninové, žitové, žitné, pšeničné hrejivé nahrievacie vankusiky,. Dá sa nahriať v mikrovlnnej rúre či ochladzovať na nízku teplotu.


Hrejivý obličkový pás LADVIŇÁK z obilia, je prírodným prostriedkom na tlmenie bolesti alebo úľavy od stresu a únavy.

Teplý vankúšik: ohriať v mikrovlnnej rúre na 8W min. Hrejivý vankúšik s neodolateľnou levanduľovo - harmančekovou vôňou pre Vašu. Toto vyberateľné jadro dáme do mikrovlnky na jednu minútu, vložíme naspäť . Detský vankúš nie je len praktickým doplnkom našej domácnosti, ale môže byť aj milou. Teplý hrejivý pomocník na boľavú krčnú chrbticu a preťažený krk. Tip: Aj tento termo hrejivý plyšák do mikrovlny Cherry Belly Baby vie chladiť!


Vankúšik s náplňou zo ľanových semienok vie poslúžiť aj ako chladivý obklad na . S vreckovým hrejivým vankúšikom si môžete dopriať príjemnú. Vreckový termofor stačí na pár desiatok sekúnd nechať zohriať v mikrovlnke. Prírodný a estetický hrejivý vankúš PRÁNA naplnený čerešňovými kôstkami.


Nenechajte vankúš v mikrovlnke alebo v rúre dlhšie ako je predpísaný čas, lebo . Ohrievacie vankúšiky z obilia jednoducho nahrejete v mikrovlnnej alebo v teplovzdušnej rúre, a priložíte na boľavé miesta. Soľný nahrievací vankúšik slúži k príjemnému prehriatiu kĺbov, stavcov,. Vankúšik vložte do mikrovlnky a zohrajte na daný čas,podľa prílohy, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo