Kotol liepsnele

Liepsnele, oficiálny distribútor pre SR. Kvalitne kotle Liepsnele za dobrú cenu. Na otázky v komentároch pravidelne odpovedáme. Princip spalovania kotla je odhorievanim - prehara ako sviecka z hora smerom dolu co ma za nasledok pomale ale ucinne horenie.


Porovnanie kvality kotlov Liepsnele a Stropuva. Aj by som chcel kotol, ktory vydrzi na jedno nalozenie horiet na maximalny vykon alebo aj viacej hodin.

Doby horenia v kotloch na pevné palivá STROPUVA LS23. V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar.

Predam odhorievaci kotol na tuhe paliva. Spaluje vsetky druhy paliv (drevo, uhlie, stiepka, brikety, piliny, pelety, rozne agro palive a ine). Predam kotle znacky Liepsnele s dlhou dobou horenia na jedno nalozenie. Princip spalovania kotla je odhorievanim - prehara z hora smerom . Používateľské hodnotenie a recenzie na Kotol LIEPSNELE L40u.


Kotol hori od vrchu smerom dolu na principe sviecky. Na jedno nalozenie hori na drevne hmoty az do hodin a na u. Predam kotol na tuhe paliva s dlhou dobou horenia s vykonom od 10-40kw. Známy mi tvrdil že na výstave Coneco v BA bol akýsi ukrajinec ktorý prezentoval kotol na tuhé palivo, kde sa prikladá iba raz za týždeň a horí to . V našom stánku nájdete nielen kotle na tuhé palivá Liepsnele ale aj.


Kotol LIEPSNELE na tuhé palivo prináša teplo do vášho domu až hodín na jedno . UPOZORNENIE :Pri kúpe kotla a jeho inštalácie si vyžadujte potvrdenie(pečiatku) v technickej príručke zo strany certifikovaných predávajúcich a inštalatérov. Liepsnele sú odhorievacie kotle s vrchným spalovaním. Majú dlhé doby horenia na jedno naloženie. Pri dreve 24-hodin pri kvalitnom uhlí až .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo