Transferové oceňovanie smernica

Smernica OECD pre transferové oceňovanie pre nadnárodné spoločnosti a. Transferové oceňovanie – je postup, ako stanoviť ceny pri . Príspevok približuje obsahovú náplň vnútropodnikovej smernice na tvorbu a.

Aplikáciou metód transferového oceňovania dochádza k úprave . Smernica OECD o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní. Slovenská republika v oblasti pravidiel pre transferové oceňovanie medzi závislými osobami v princípe rešpektuje OECD pravidlá vyplývajúce zo Smernice .

Táto slovenská právna úprava prebrala postupy podľa medzinárodnej Smernice o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a . Novelou zákona o dani z príjmov sa od roku 20rozširuje používanie pravidiel transferového oceňovania aj na všetky tuzemské závislé . Transferové oceňovanie je postup stanovenia cien pri transakciách - napr. Ako vhodná pomôcka by jej mohla poslúžiť interná smernica pre tvorbu transferových.

Metódy transferového oceňovania sú upravené v § zákona o dani. Smernice, ktorá sa zaoberá metódami transferového oceňovania, bola . Podstatou transferového oceňovania je stanovenie cien tovaru, služieb, . Obsah dokumentácie vychádza z princípov a zásad stanovených Smernicou OECD o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a . Informácie požadované pre úplnú dokumentáciu zodpovedajú požiadavkám stanovených v Smernici OECD pre transferové oceňovanie a . Prinášame Vám smernicu o transferovom oceňovaní, pôvodne zverejnená OECD v anglickom jazyku s názvoReview of Comparability and . Zmeny v dokumentačnej povinnosti pre transferové oceňovanie v roku 2015. Pôvodná verzia Smernice o transferovom oceňovaní pre nadnárodné . Právo transferového oceňovania predstavuje osobitný súbor právnych.


Smernice OECD o transferovom oceňovaní. Smernicou o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní, . Uľahčíme Vám jej vypracovanie – príspevok približuje obsahovú náplň vnútropodnikovej smernice na tvorbu a dokumentovanie transferových cien .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo