Vypalovacia pec na praskovu farbu

Pec vypaľovania KTL zabezpečuje vypaľovanie vrstvy farby KTL na povrchu výrobkov. Pozostáva zo striekacej kabíny a vypaľovacej pece. Plynová vypaľovacia pec je konštruovaná na našu požiadavku ako.

Vypaľovacia teplota: Vzhľadom na skutočnosť, že do technologického procesu. Prášková farba sa v tomto type striekacích pištolí elektrostatický nabíja. Vypaľovacia pec je určená na vypaľovanie výrobkov po nanesení práškovej farby.


Popis: Predam vypalovaciu pec na praskovu farbu.

Vnutorne rozmery hlbka je 190cm vyska 1a sirka 80cm. Aluksyl je vypaľovacia silikónová žiaruvzdorná farba. Aluksyl je určený k nátertom pecí, rúr, výfukov, vykurovacích telies a iných predmetov s maximálnou .

Prášková lakovňa ALBIXON ponúka tie najlepšie služby. Hlavné výhody práškového plastu oproti striekaniu syntetickou farbou. Priemyselné a laboratórne pece - výroba(záznamov). Pece: taviace, ohrievacie, pece na tepelné spracovanie, sušiace, vypaľovacie. Výroba, dodávky a servis plynových a elektrických pecí pre výpal práškových farieb, odmasťovacích a . Predam plnefunkčnú sejačku Pneusej-Accorzáber 6m sklopná na 3m, diskové DXD sekcie s prítlačnými kolečkami, zavlačovacia rampa,kypriče stôp . Dokážeme nanášať práškovú farbu aj na hliník, nie však na plasty a. Predám zariadenia práškovej lakovne - striekaciu kabínu a vypaľovacie pece elektrickú a plynovú.


Proces práškového lakovania pozostáva z nasledovných krokov:. Prechodné sušiarne a vypaľovacie pece s elektrickým ohrevom sú určené pre konvenčné . Prášková farba sa nanáša na výrobok elektrostatickou alebo. Predstavujeme vám nové centrum lakovania práškovými farbami v Košiciach na. NORDSON - systémy pre nanášanie práškových farieb .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo