Murovane chatky

Takze murovane veci by sa mali hybat podla mna pod hodnotou 0tisic urcite. Ponúkame Vám na predaj murovanú chatu v časti Seleška v blízkosti obce Čečejovce vo vzdialenosti 25km od Košíc. Dobrý deň poraďáci, chceli by sme si postaviť na záhrade chatku do.

Chata nahrubo Spôsob realizácie stavby chaty ovplyvňuje výber stavebných materiálov. Vybrať si môžete murovanú, monolitickú alebo . Objekt je zaujímavý i svojím konštrukčným riešením, keď murované prízemie je zastrešené . Ponúkame na predaj peknú murovanú chatu zrekonštruovanú v roku 200 so zastavanou plochou 50m2.

Vydajte sa autom cez lesík k jazeru a vdychujte ten čerstvý vzduch, ktorý Vám príroda ponúka. Pri Tomášikovskom jazere Vám ponúkame murované chatky, .

Využite naše roky skúseností a my Vám výhodne postavíme chatu, drevenicu, záhradnú chatku, altánok, prístrešok, či inú drevostavbu od základov po strechu! Rodinná malá chata vytvára na ploche iba mpriestor pre bežný kolobeh strávený v prírode. Nájde sa tu miesto na pohodlné varenie a oddychovanie. Tomášikovo, 690€, Hľadáte tiché miesto na oddych a zároveň pohodlie?


V tom prípade Vám dávam do pozornosti murované chatky pri Tomášikovsko. Murované chatky, vyhľadávanie chát dostupných na realitnom trhu. Nájdite si svoju rekreačnú chatu na základe vlastných kritérií. Na predaj murovanú chatu v záhradkárskej lokalite v Šaci, Košice – Šaca časť Viničky.


Chata je vsadená do príjemného tichého prostredia v blízkosti lesa a . Reality Alpia: Ponúkame Vám na predaj priestrannú zateplenú murovanú záhradnú chatku s pozemkom 4m2. Chatka je s dvoma poschodiami a veľkým . Murovaná chatka sa nachádza v kľudnej, záhradkárskej lokalite neďaleko Banskej Bystrici.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo