Predam plechovu halu

Je to systém a všetko je šrobovatelné, nie je to doma vyrábané. Skladá sa z kusov (7x4m) voľne stojacich a ľubovolne . Predám používaný lodný kontajner dĺžky a metrov aj viac kusov, vhodný.

Ponúkame na predaj jednopodlažnú komerčnú budovu - halu v lokalite . Ponúkame na predaj plechovú sendvičovú zateplenú halu v priemyselnej časti Prešov s dosahom . Predám montovanú halu vravím do sveta. Srdce mi pri tom krváca, táto hala totiž stála na začiatku môjho podnikania.

To som začínal s čistením zeleniny as jej . Rozmontovanú,zafarbenú,bez korozie,aj s plechovou strešnou krytinou tiež . Inzercia - Nehnuteľnosti, reality, Skladovacie priestory. Banská Bystrica Predám plechvú halu 14mvhodná na . Už nehľadajte predam montovanu halu 10x10xm, . AKCIA Najpevnejšie plechové garáže Predaj - 21. Predam roznu plechovu garaz-štandard 3x5m len za 390€.


Predaj - Komerčné objekty - Rožňava - predám plechovú halu sklad prístrešok. Predám montovanu ocelovu konštrukciu na halu o rozmere dĺžka 27m, šírka 12m, výška 6m.

Bezplatná inzercia, plechove sklady predaj a inzercia. Predaj skladov za najlepšie ceny, online inzercia skladov a skladových. Predám oceľovú konštrukciu vhodná na garáž, skla halu o rozmere 12x24m výška . Jedná sa o prízemnú plechovú, zatepelnu halu, výška m, elektrina, . Nabízím novou montovanou halu o rozměrech šířka 6m x délka 9m okapová výška 3m z ocelové konstrukce.


Halu je možné rozčleniť na výrobnú halu, kde je panciérová podlaha. Na predaj murovaná budova a plechová hala na Južnej triede o výmere 16m2. Ponúkame na prenájom EXKLUZÍVNE halu vo výrobnom závode ZVL o výmere.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo