Ventilátor 24v do auta

Ventilátor určený pre osobné auta, motocykle a vozidlá s 24V palubným napätím. Ventilátor do automobilu 24V - otočný s reguláciou. VENTILÁTOR DO AUTA VELKÝ, KOVOVÝ CM PRŮMĚR.

Chladiaci ventilátor do auta poháňaný solárnou energiou. Ventilátor do auta 24V - kovový s klipsovým úchytem - CAR FAN 6. Ventilátor do automobilu na 24V - celokovový o průměru cm - snadné uchycení pomocí . Ventilátor ochladzuje vzduch a je ideálny pre použitie v aute alebo karavane.

Uchytáva sa pomocou kovovej skrutky na palubnú dosku alebo na inom vhodnom . Ventilátory a topení do auta, topný ventilátor. Ventilátor do auta má funkcie: chladenie a ohrievanie. Tento ventilátor je veľmi užitočný v lete aj v zime. Už žiadne ďalšie časovo náročné škrabanie okien a . Ventilátor do auta 24V - kovový s klipsovým úchytem - CHROM FAN Luxusní, velmi kvalitní. Lampa Italy, Ventilátor do auta 12V FAN 20cm s přísavkou.


E-shop - doplnky do auta, autovýbava, autopríslušenstvo Alca Mobil, Heyner. Luxusný ventilátor Truck pre nákladné automobily zabezpečí príjemný pocit vánku v.

Silný výkonný ventilátor s nastavením statickým.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo