Video urob si sam

Pozrite si kompletnú video galériu online magazínu Urob si sám, ktorá je ideálnym zdrojom inšpirácie pri práci v domácnosti či záhrade. Pozrite si video galériu online magazínu Urob si sám zo sekcie Návody, ktorá je ideálnym zdrojom inšpirácie pre každého domáceho kutila. Pozrite si video galériu online magazínu Urob si sám zo sekcie Náradie a stroje, ktorá je ideálnym zdrojom inšpirácie pre každého domáceho kutila.

Presvedčte sa týmto pracovným postupom! Nejsu žádný kutil domácí, ale drobné práce kolem baráku, jako třeba natírání zábradlí na terase mě nejen baví a když. Dúfam, že sa Vám video bude páčiť a prajem Vám prijémné sviatky ! Moje videá môžte sledovať v HD - prepnite.

Pomocou tohto videa získate návod ako si postaviť svoju vlastnú udiareň pre výrobu chutných výrobkov. Nemáte doma gril, no máte chuť na niečo grilované? Stačí sa vynájsť a gril si vyrobíte aj sami.


Dave Hax (34) z južného Walesu zverejnil video, v ktorom ukazuje . Alex Merriman patrí tiež medzi tých, ktorým pripadajú „How to“ videá málo príťažlivé. A keďže sa odmalička venuje tvorbe krátkych videí, dostal . Tiež kupujete pravidelne každé dva-tri roky novú kameru? A ku každej novej kamere aby ste kupovali 5.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo