Držiak na tablet na opierku hlavy

Držiak do auta (uchytenie na opierky hlavy) pre Váš tablet. Držiak do auta (uchytenie na opierku hlavy) BestHolder pre Váš tablet .

Hama na tablet s veľkosťou až 1 čierno-strieborný. Držiak do auta na použitie na zadnom sedadle vozidla, prichytenie na opierku hlavy, otočný. Vyberte si u nás svoj držiak na tablet do auta - Pripevnite tablet v aute na palubnú dosku, predné sklo, či opierku hlavy - držiaky na tablet do .

Univerzálny držiak do auta na tablet - DVD. Univerzálny držiak za opierku hlavy autosedačky pre tablety, GPS, TV, alebo DVD. Tento univerzálny držiak pripevní váš tablet o opierku hlavy v aute a vy môžete pohodlne sledovať filmy zo zadného sedadla. Držiak CONNECT IT TABpre veľkosti tabletu 8–je určený pre uchytenie. Yenkee Univerzálny držiak tabletu do automobilu na opierku hlavy (YST 400).


Plastové úchyty pre opierku hlavy predného sedadla sa zlomili už pri. Držiak tabletov z obchodu Tchibo stál v Nemecku 1eura, u nás sa . Produkty Príslušenstvo Príslušenstvo k mobilným telefónom Držiaky pre mobilné telefóny Arkon Držiak pre tablet na opierku hlavy v aute.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo