Infražiarič na terasu

Infražiariče na terasu Patríte k tým majiteľom reštaurácie, ktorých zákon o ochrane nefajčiarov postavil pred ťažké rozhodovanie? Infračervené žiariče IDM a IDP sú určené na vnútorné aj vonkajšie použitie. Terasový infražiarič TH je určený do exteriéru.

Kancelária (pracovisko); V záhrade pod altánkom; Na terase a na zimnej záhrade; V reštauráciách, v jedálňach . Terasový ohrievač je platným doplnkom terasy alebo inde do okolia domu. Ohrievač ponúka vysokú výhrevnosť kW, kvalitné spracovanie a elegantný dizajn. Je určený pre obytné priestory, kúpeľne, garáže, terasy, balkóny, pergoly, altánky … Porovnať.

Terasové infražiariče ALKE predlžujú sezónu na Vašej terase aj počas chladnejších jarných a jesenných dní a večerov. Pomocou inovatívneho terasového vykurovania a terasových infražiaričov si predĺžite sezónu na čerstvom vzduchu.

Infražiariče Tansun sú účinné a efektívne ohrievače s ročnou tradíciou s využitím v priemysle, poľnohospodárstve, záhradách i reštauráciách. Prenosný elektrický terasový ohrievač, Patentovaný vysokovýkonný výhrevný žiarič z uhlíkových vlákien s. Halogénový infražiarič moel Fiore 180 IP65. Infražiariče ALF výkonné infražiariče za bezkonkurenčnú cenu. Kúria v interiery aj v exteriéry tým sú vhodné aj na vykurovanie vonkajších terás a pergol. Jednoduché a ľahko regulovateľné elektrické sálavé exteriérové kúrenie vytvorí príjemnú atmosféru na balkóne, terase či dielni.


V kategórii Infražiariče, terasové kúrenie najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Infravykurovanie exteriéru infražiaričmi. Elektrické infračervené žiariče sú unikátny koncept vykurovania, ktorý pracuje s . Tráviť chvíle na záhrade a terase aj počas chladnejších jesenných či jarných dní nie je vylúčené. Záhradné ohrievače zohrejú vás a vašich . Halogénové žiariče sa označujú aj ako infražiariče.


Ohrejú len predmety, na ktoré dopadne ich žiarenie. Karbónové infražiariče THERMOWELL VEITO. Karbónové infražiariče sú vhodným druhom vykurovania do zastrešených terás.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo