Liatinove platne na pec

Chceme sa neustále zlepšovať, a preto by sme chceli poprosiť Vás našich zákazníkov o názor ohľadne našej stránky. Vyplnte prosím tento krátky dotazník a . Kovania na šporáky, pečiace rúry, nakladacie dvierka, platne, rúry, mriežky, ventilátory a iné.

Liatinové dvierka pozlátené pre originál sálavú pec. Veľkoobchod so stavebným a nábytkovým kovaním. Stavebné kovanie, doplnky na dvere, doplnky na okná, samozatvárače, nábytkové kovanie, drôtená . Liatinové platne, rošt sú v zachovalom stave.

Rozmery, výška: 87cm, šírka: 85cm, hĺbka: 55cm. Zoberiem vašu starú aj nefunkčnú pec - cena . Rošty sú odliate zo šedej liatiny 422420. Veľkosť roštu sa zvyčajne udáva vo Viedenských palcoch (= 2mm), podľa normy . VykurovanieVykurovanie, sporákyPríslušenstvoPlatne na . Pec FAMILY PIZZA Predstavujeme Vám novú rodinnú pec FAMILY PIZZA.


Liatinová platňa s jedným otvorom - 6x 315mm. Liatinové výrobky sú vhodné pre spotrebiče vystavené vysokým teplotám ako sú krby, kachle, pece, a pod. Stavba: krby, záhradné krby, krbové kachle, sporáky, pece Predaj: krbové kachle,.

Cechu kachliarov Účinky sálavého tepla boli . Popis dopytu: Chcem kúpiť liatinové varné platne na murovanú pec aj s otvorom. Je vybavený klasickými liatinovými platňami, vrátane rýchlo-platne. Rúra s objemom l ponúka druhy ohrevu a vnútro je z ľahko čistiteľného smaltu, ktorý . Oceľové platne sporáku - platne sporáku spravidla potrebujú taktiež údržbu nakoľko po čase pri varení dochádza k narušeniu zmodralej vrstvy kde sa môže .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo