Termoelektricky ventilator

Predám termoelektrický ventilátor pre kachle. Celková výška 25cm, celková šírka cm, hmotnosť kg. Optimálna pracovná teplota: 85-3stupňov celzia.

Ventilátory jsou osazeny termoelektrickým modulem, který funguje jako generátor k pohonu motorku ventilátoru. Když se vrchní deska kamen rozehřeje na . Termoelektrický ventilátor - Maximalizujte vašu izbovú teplotu, energiu vyprodukovanú vašimi kachľami alebo krbom a znížte tak spotrebu paliva. Termoelektrický ventilátor pro krbová kamna, zcela funkční bez elektrické energie, tichý cho ušetří až paliva, efektivně distribuje teplo ve. Stirlingův ventilátor zabezpečí rovnoměrnější rozprostření tepla v domě.


Výhodou je, že je nezávislý na dodávkách. Ekovent má termoelektrický modul, ktorý funguje ako generátor k pohonu motorčeka ventilátora. Keď sa vrchná platňa kachieľ rozohreje na teplotu vyššiu ako 50 .

Caframo Ecofan 8ventilátor výkon do 250mmax 345°C Kanada. Ventilátory KFenergy jsou navrženy tak, aby co nejefektivněji distribuovaly teplo vyprodukované vašimi . Peltierov článok roztočí ventilátor vo chvíli keď stúpne teplota na vašich krbových kachliach. Po ochladení krbu sa tento termoelektrický ventilátor automaticky . Externý prvok pre ventilátory bez dobehu s variabilným časom dobehu - min, ktorý je závislý od dĺžky prevádzky ventilátora.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo