Darujem stropne panely

Predam 35ks pouzivanych stropnych betonovych panelov v dlzkach od 2-6m a sirka stropneho betonoveho panelu od 60-120cm. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Darujem zatravnovacie BETONOVE PANELY ,dlzka 1sirka cm vaha cca100kg za odvoz.

Stropne Betonove Panely - Predam stropne betonove panely o rozmeroch 698x120xalebo 698x60x25. Inzercia - Suroviny, polotovary, Stavebné materiály. Poprad Darujem stropné panely 320xcm - ks, 320xcm - ks.


Ide o betónové armované (nie predpäté) dutinové stropné panely zodpovedajúce EN-1168.

Sú vyrábané v šírke cm a pri výške cm v rozpätí do m. Predám predpäté stropné panely kusov. Rozmer - Predám predpäté stropné panely kusov. Darujem za odvoz materiál z burania starého rodinného domu.


Bezplatná inzercia, predam stropne predaj a inzercia.

Darujem za odvoz (1), Cestné betonové panely (Dohodou), Kupim cestne panely. Stropné panely – betónové panely na stavbu stropu . Materiály vhodné na odhlučnenie steny a stropu. Akustický pás hrúbky 5cm, vhodný do stien, stropu aj na kročajovú izoláciu podlahy. Slovensko Košický kraj Panely a betón - Košice.


Bazár stavebného materiálu je bezplatná služba pre návštevníkov našej stránky, kde môže ktokoľvek ponúkať stavebný materiál (ktorý mu napr. zvýši na stavbe) . Dobré riešenie v tomto prípade sú polystyrénové stropné dosky a kazety. Orientačné ceny niektorých základných sendvičových panelov (RAL základná, plechy 5mm, cca 350m pri dodávke do Bratislavy a Považia). Darujem zatravnovacie betonove panely ,dlzka 1sirka cm vaha. Ponúkané veci sú bez záruky, pri položkách uvedených ako darujem je možný osobný.


PS: Tiež je možnosť výmeny za niečo iné, napr. Takže čidlo vodíku někde u stropu v místnosti s aku je na místě.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo