Sklokeramická varná doska vs indukčná

Tento trend sa odráža aj v presadzovaní sa rôznych varných dosiek. Rozdiel je v tom, ze zatial co sklokeramicka platna sa zahrieva a potom prenasa teplo na dno hrnca, tak indukcna doska sa nezahrieva. Mame pripojku tak 3V ako aj plynovu pripojku.

Rozhodujeme sa medzi indukčnou a plynnou varnou doskou. Na rozdiel od elektrických sporákov, indukcia veľmi rýchlo reaguje na zmeny. V sklokeramickej elektrickej varnej doske produkujú teplo . Najefektívnejšie je indukčná varná doska (až ), nasleduje sklokeramická sálavá a najmenej efektívna je plynová, pretože plameň a jeho .

Rozhodujem sa medzi sklokeramickou a medzi indukčnou varnou doskou. Rozdiel v cene hrncov zásadný nie je, indukčná doska dokonca . Test varných dosiek - plynových, sklokeramických aj indukčných. Veľké spotrebiče › Varné doskyV pamäti Hodnotenie: - ‎2recenziíV neprospech tejto veľmi peknej varnej dosky s množstvom funkcii hrá trochu vyššia cena. Test plynových dosiek; Test indukčných dosiek; Test sklokeramických . Sklokeramická varná doska sa pripája na 2V kábel?


Indukčná varná doska je energeticky efektívna vďaka svojej.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo