Vodovodn batria oprava

Aj keď páková batéria vyzerá nerozoberateľne,dá sa pomerne jednoducho opraviť. Má vůbec smysl pustit se do opravy vlastními silami? Opravář Petr Zajíc připomíná, že moderní baterie mívají až šestiletou záruku, kdo se .

Je potrebne vymenit oba tesniace kruzky, hned aj kartusu a oprava je urobena. Ta ma stala 14€, rovnaka nova bateria by ma stala 50€. Ked sa menila bateria, tak zrejme zatiahli hlavny kohutik na potrubi a teraz je. Občas síce kvapkajú, ale tá jedna oprava ročne za pár centov .

Myslím, že to video povedalo viac,ako desať podráždených reakcií. Takto samo-domo opravou ušetríte pár euráčov a ak náhodou batéria. Kvalitné kúpeľňové kuchynské termostatické batérie, sprchy a sanitárna technika, ktorá sa hodí do každého interiéru i pre každý rozpočet. Vodovodné batérie pre vodné filtre reverznej osmózy do kuchyne. Vodovodná batéria vhodná pre všetky kuchynské vodné filtre.


Vodovodná batéria, wc, umývačka riadu, práčka - Odborne namontujem. Bratislava vodar -ponúkam nasledovné služby : oprava výmena .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo