Žiadosť o pripojenie vodovodnej prípojky

FO (Domácnosti) - Údaje pre Výpočet Množstva Dodanej Vody . Projekt „Prípojka za EUR“: realizácia vodovodnej prípojky montáž vodomernej zostavy prípojka zrealizovaná realizácia . V prípade, že ste sa rozhodli realizovať vodovodnú prípojku:.

K zriadeniu pripojenia na verejnú kanalizáciu je potrebné podať si Žiadosť o vyjadrenie k . Ak sa v záujmovom území nachádza verejný vodovod a kanalizácia, je možné podať si žiadosť o vyjadrenie k návrhu a podmienkam pripojenia . Body napojenia sa určia na základe vyplneného tlačiva Žiadosť o určenie bodov. Prevádzkovateľ verejného vodovodu pri odovzdávaní tlačiva Žiadosť .

IADOSŤ O ZRIADENIE PRIPOJENIA VODOVODNEJ PRÍPOJKY (VP) na verejný vodovod (VV) za účelom dodávky vody . Pri legalizácii vodovodnej prípojky (zaevidovanie pripojenia), resp.

Vyplnenie formulára – žiadosť o legalizáciu vodovodnej prípojky . Skutočný informačný náčrtok nehnuteľnosti a požadovanej prípojky:. Ak sa v záujmovom území nachádza verejný vodovo je možné. Vodovodná prípojka k domu alebo inému stavebnému objektu - okres Nitra.


Pripojenie vodovodnej prípojky na rozvádzaciu vetvu musí realizovať odbornej.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo