Bef flat 6 twin

Nový pohľad na konštrukciu ohniska a revolučné pojatie prináša krbová vložka Flat ktorá zaujme neuveriteľným pomerom medzi nízkym výkonom a veľkým . Teplovzdušná oceľová krbová vložka Flat Twin - Krby Flat boli vyvíjané s veľkým dôrazom na funkčný dizajn. Táto filozofia sa odráža vo všetkých aspektoch . Všetky informácie o produkte Krbová vložka BEF HOME Flat Twin, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie BEF HOME Flat Twin.

Popis: Krby Flat Výkon až kW a veľký formát presklenia, to sú hlavné prvky novej triedy krbov, ktoré . Všechny informace o produktu Krbová vložka BEF HOME Flat Twin, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze BEF HOME Flat Twin. Detailní popis BeF Home BeF Flat Twin Krbová vložka. Exkluzivní řada BeF Flat Twin průhledových krbových vložek, která je v současné době u zákazníků . Teplovzdušná kozubová vložka Bef Home- Bef Flat Twin.


Priehľadová krbová vložka, oboje dvere s otváraním do strany, s kľučkou potiahnutou pravou kožou. Krby Flat Výkon až kW a veľký formát presklenia, to sú hlavné prvky novej triedy krbov, ktoré predznamenávajú nový smer celého odvetvia krbových vložiek.

Výrobce: BeF; Průměr komínu: 1mm; Výkon: kW; Typ: teplovzdušná; Šíře dvířek: mm; Cena krbové vložky: 90Kč. Ocelová krbová vložka BeF Flat Twin je nejmenší krbová vložka z nové řady FLAT s moderní technologií spalování , malým výkonem, ale poměrně širokým . Moderná teplovzdušná oceľová krbová-kozubová vložka BeF Flat Twin - rovné sklo obojstranne presklená. Obľúbený formát dverí s čierno podfarbeným.


Vyjmutí deflektroru u krbu BeF Flat Twin (6N, V V6N, VV6) BeF Flat Twin (7N, V V7N, VV7).

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo