Odpadove rury 400

S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom .

Gravitačný kanalizačný systém rúr a tvaroviek KG PVC-U je určený na transport priemyselného a komunálneho odpadu a dažďovej vody pri . Kanalizačná korugovaná rúra je určená na budovanie gravitačných stokových sietí, na odvádzanie odpadových vôd z bytových, priemyselných, občianskych a .

Predam PVC kanalizacne rury, kolena, tvarovky, T-kusy, Y-kusy, zaslepky Zostalo mi zo stavby, predaj len v celku. Kanalizačná rúra DN4slúži najmä ako predĺženie kontrolnej šachty. Kanalizačné beztlakové rúry sú určené na odvádzanie odpadových vôd z. SNv priemere od 160mm do 400mm, v dĺžkach a 6m.

Hladké kanalizačné rúry sú vyrábané z PVC-U v dvoch prevedeniach:. Odbočka korugovaná 45°, odbočenie KG rúra. Kanalizačná rúra PVC rúra rúra na odpad odpadová rúra Rúra PVC rúrs na odpad rúra na odpad PVC plastová rúra plastová kanalizačná rúra Rúra 110 . Bezplatná inzercia, kanalizacne rury predaj a inzercia.


Kanalizačné hladké rúry z PVC-U pre normálne zaťaženie. DN 30 40 50 60 80 1000; hrdlované, priame; na pero a polodrážku; stavebná dĺžka 100 2500. Kanalizačné korugované rúry ako aj tvarovky a gumové tesniace prvky sú určené na.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo