Predam plynovy sporak s elektrickou rurou

Predámv plynový sporák, rúra je elektrícka, je v zachovalom stave plne funkčný. Predám kombinovaný sporák MORA 21vrch plynový rúra elektrická. Predám málo používaný plynový sporák s plynovou rúrou Zanussi.

Predam plynový sporak s elektrickou rurou. Predám používanú elektrickú konvekčnú pec LineMiss Stefania XFT 115.

Predám starší plynový sporák Mora 2T na zemný plyn s plynovou rúrou. V cene je plynový soprák s elektrickou rúrou, nerezový dvojdrez, bodové svetlá s . Predám kombinovaný sporák Mora 24vo veľmi dobrom stave, skoro ako nový. Kúpim plynový sporák profi 4- s elektrickou rúrou.


Predám plynový sporák značky Caloria, je plne funkčný a chutne sa na ňom varí. Ma plynovu ruru, nema elektricku iskru. Mam na predaj Indesit sporak s rurou, velmi kvalitny elektricky sporak, funkcne keramicke dosky a dve su.

Predam funkcny zachovaly plynovy sporak Mora. Predám biely kombinovaný sporák Mora 212 rúra elektrická, hore plyn. Elektrolux EKK 5007-elektricka rura,plynovy sporak.


Predáme kombinovaný sporák so 6-mi funkciami - horný ohrev, spodný ohrev, horný a spodný ohrev, gril, . Predám kombinovaný sporák Ariston-Hotpoint. Predám zachovalý plynový sporák s elektrickou teplovzdušnou rúrou zn. Inzerát ID 2283- Predám plynový sporák s elektrickou rúrou značky NARDI E640AX Rozmery: šírka 60cm dĺžka 60cm výška 85cm. Predám v top stave ako nový používaný mesiace sklo-keramický elektrický sporák s. Predám plynový sporák v dobrom stave s ulektrickou rúrou na zemný i . Kombinovaný sporák Energetická trieda B plynové horáky Jednodielna var. Predám plne funkčný, voľne stojaci používaný sporák Hotpoint Ariston.


Sporák elektrický 9718rozmer: 12x 7x 850. Predam zachovali kombinovaný sporák ,rúra takmer nepouzivana cena €. Predam plynovy sporak s elektrickou rurou.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo