Ventilátor do auta 12v

Ventilátor do auta chrom otočný napájení 12V barva chorm, průměr palců cca 15cm napájení do zásuvky automobilového zapalovače. Vozidlový ventilátor s automatickým vratným pohybom (otočný), trojlopatkový, pripevnenie skrutkami, prívodné vedenie . Prídavné kúrenie 12V - s ventilátorom a svetlom 3v1.

Ventilátor určený pre osobné auta, motocykle a vozidlá s 12V palubným napätím. Pripojenie cez V zapaľovač, upevnenie pomocou držiaka alebo nálepky (obidva sú súčasťou dodávky). Odmrazuje čelné sklo a rýchlo zahrieva interiér. Ventilátor je možné použiť s pevným podstavcom, na ktorom je možné .

Zabraňuje namŕzaniu a zahmlievaniu skla, vyhrieva interiér vozidla, otočný a nastaviteľný ventilátor v uhle . Ventilátor do automobilu na 12V - celokovový o průměru cm - snadné uchycení pomocí silné přísavky. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo .

Ventilátor do auta 12V - kovový na přísavku - CHROM FAN Luxusní, velmi kvalitní chromovaný ventilátor od Italské firmy Lampa s masivní přísavkou s velmi . Ventilátor do auta 12V - kovový na přísavku - CHROME FAN 8. Ventilátor do automobilu na 12V - celokovový o průměru cm - snadné uchycení pomocí silné . W, nastavení ventilace s ohřevem a bez ohřevu, napájení V, rukojeť pro ruční odmrazování skel. Ponúkam kúrenie s ventilátorom do auta 12v,150W Výhody: vďaka špirále po celej šírke kúrenia, kúri rýchlo a výkone Návod na použitie: Zariadenie namontujte . Malý ale výkonný ventilátor nemeckej značky Alca s prísavkou a napájaním do. Ventilátor 12V pre osobné automobily vytvára pohodu pre cestovanie v teplých letných dňoch. Výkyvný otáčavý ventilátor,s nohou a prísavkou. Ten konkrétní od Conrada podle mě však účel nemůže splnit, protože 120W je mizivý výkon na ohřívání vzduchu v promrzlém autě.


Plochý ventilátor TurboWorks od - 16.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo