Žiadosť o vyjadrenie k projektovej dokumentácii vodárne

Vyjadrenie k projektovej dokumentácii, zakreslenie smeru a výšky . Tlačivá potrebné k pripojeniu odberného miesta. Z tohto dôvodu poskytujeme vyjadrenia k: existujúcim sieťam v ich správe; projektovej dokumentácií; inému účelu.

Zároveň na základe žiadosti o pripojenie . Body napojenia sa určia na základe vyplneného tlačiva Žiadosť o určenie bodov napojenia na. ZÁPADOSLOVENSKÁ VODÁRENSKÁ SPOLOČNOSŤ, a. U elektrikárov, vodárov a na telekomunikáciách ste boli.

Bratislava a predlozenej projektovej dokumentácie „Náhradná trasa diaľkového kábla DK Nové.

Taktiež na žiadosť projektanta alebo stavebníka za odplatu zakresľuje trasu. Vyjadrenie k projektovej dokumentácií, resp. Vlastník objektu nechá vypracovať projektovú dokumentáciu kanalizačnej prípojky. Prešovská 4 8Bratislava zapísaná v . Na základe Vašej žiadosti poskytujeme: A. Podanie žiadosti o vyjadrenie k projektovej dokumentácii.


Informácie o ostatných službách poskytovaných našou spoločnosťou. Súhlasné stanovisko majiteľa sieti (vyjadrenie TVK, a.s.). Po vybudovaní vodomernej šachty podľa schválenej projektovej dokumentácie si termín realizácie zemných.


Pre vyjadrenie k územnému konaniu od vodárov pre súhlas s napojením domu. Po predložení žiadosti s kompletnými prílohami, projektovou dokumentáciou a .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo