Cold elektro trencin

Fakturačná adresa: Adresa prevádzky: Peter Čapák - COLD servis. Predaj klimatizácií, autoklimatizácií, chladiacich a mraziacich boxov, transportného chladenia, vzduchotechniky, tepelných . Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa.

Klimatizácia a vzduchotechnika: návrh, predaj, montáž, servis. Domáce spotrebiče: predaj, montáž, servis. Niečo o kategórii: Klimatizačné jednotky sa už používajú na spríjmenenie teploty pomerne bežne. Jedná sa pritom o veľké budovy a piestory, ale aj o rodinné .

L'établissement est listé dans la catégorie spotrebna . COLD ELEKTRO SERVIS Trenčín - Firma môže byť predajňa bielej techniky a môže ponúkať služby v oblasti bielej techniky, domácich spotrebičov a domácej . REPAIR AND RESTORATION OF VARIOUS OBJECTS,. Trencín - Slovakia 09390712Send an email Website. Voľné pracovné miesta a ponuky spoločnosti COLD s. Trenčín, heatflow, infračervené kúrenie,.


Repair And Restoration Of Various Objects, Trencín,. No Frost, Cold Wrap systém; 2x kompresor, 2x výparník; Objem . Aktuálne ponuky práce Ponuka: Vedúci predajne s elektrospotrebičmi Planeo Elektro v Trenčíne (1902728). Trenčín, Zlatovská + pobočka - +49393 +493933 . HLOHOVEC – Servis pračiek, umývačiek, sporákov, ELEKTRO-SLUŽBA,.


COLD SERVIS, Zlatovská 277 Trenčín, tel.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo