Kolko mesacne odlozit

Desať percent z výplaty by ste si mali odložiť. Dobrým tipom, ako ušetriť zopár mincí, je aj vyberanie si väčšej sumy iba niekoľkokrát mesačne, ako viackrát do týždňa po „desiatkach“. Slovák si v roku 20odložil mesačne priemerne eur, čo je o dve eurá menej ako vlani. Stále je to však viac ako vo väčšine okolitých krajín, . Výška príjmu nerozhoduje o tom, koľko si človek dokáže odložiť. Koľko dokážete zarobiť pri investovaní 1Eur mesačne?


TASR) - Slováci si v priemere dokážu mesačne odložiť eur. Vedia si tak ušetriť o eur viac ako Česi, za Rakúšanmi . So šetrením sme na tom na Slovensku pomerne dobre. Viac si zo svojho mesačného platu vedia odložiť len Rakúšania. Blíži sa obdobie výplat, preto si z najbližšej výplaty môžete odložiť. Odložte si automaticky minimálne percent z mesačného príjmu.


Omnoho dôležitejšie pri sporení je však vytvorenie návyku sporiť, ako to, koľko odložíte. Anketa: Koľko si dokážu ľudia mesačne odložiť. Koľko si dokážete odložiť každý mesiac vy?


Koľko je podľa vás odporúčané percento mesačného príjmu ktoré by si.

Niekedy si ľudia s nižším príjmom dokážu odložiť viac ako ich lepšie. Pritom nezáleží na tom, koľko zarábate, ale na tom, aké máte finančné návyky. Sporila som dcére od týždňov veku sumu 12- Sk mesačne - vtedy z . Vašej rodiny po odpočítaní hypo a splátok a koľko mesačne miniete.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo