Obstavba krbovej vložky návod

V praxi sa zistilo, že stena obstavby by od telesa vložky mala byť vzdialená minimálne cm. Preto schému nemožno považovať za predpisový všeobecný návod. V návrhu sme použili teplovzdušnú krbovú vložku Ferlux 70 ktorá patrí medzi.

V našom príklade je obstavba krbu riešená z veľmi ľahkých materiálov, a preto . Z nášho návodu sami pochopíte, že stavba takého krbu nevyžaduje žiadne veľké. Do tejto obstavby je možné zabudovať krbovú vložku o rozmeroch čela: . Poradíme Vám s výberom vhodnej krbovej vložky, všetkého materiálu na stavbu krbu, prípadne s.

Návod na stavbu krbu pomocou typizované obstavby. V návrhu sme použili teplovzdušnú krbovú vložku Uniflam 7Standard s klapkou , ktorá patrí medzi obľúbené vložky našich zákazníkov. Návod na stavbu krbu s bočným presklením.


V návrhu sme použili teplovzdušnú krbovú vložku Ferlux 715R , ktorá patrí medzi veľmi obľúbené vložky s bočným . Možno ju nahradiť akoukoľvek inou krbovou vložkou s bočným presklením. Zde vidíte přisávání vzduchu pro hoření z exteriéru. Diskusia aký výkon krbovej vložky alebo kachlí je potrebná.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo