Vpichov teplomery

TE 132- Vpichový teplomer s minútkami. Teplomery a vlhkomery, vpichové teplomery, kalibrované teplomery, chladničkové teplomery, skladové kombinované teplomery a vlhkomery. Vpichový teplomer s meracím rozsahom -až +200°C, vhodný na kontrolu.

Thermo Jack elektronický vpichový HACCP teplomer. Univerzálny elektronický vpichový teplomer kalibrovateľný. Vpichové teploměry do kuchyně jsou skvělým pomocníkem při přípravě pokrmů.

Pouze s nimi totiž zjistíte, jaká je teplota uvnitř pokrmu, který právě připravujete. Analógový vpichový teplomer pre kontrolné meranie teploty v potravinách. Ebro TFN 5dvoukanálový teploměr s vysokou přesností Základní vlastnosti: Robustní a nárazuvzdorný Pro široký rozsah teplot Vysoká přesnost v širokém . Infračervený teplomer - Teplomer, určený na bezkontaktné meranie teploty. Teploměr s pevným vpichovým čidlem umožňuje rychlé měření teploty v měkkých a sypkých materiálech, popř.


Tyčinkové provedení se stupnicí nanesenou přímo na kapiláře. Pod nádobkou teploměru je skleněný bodec, umožňující vpichování do měkkých hmot a měření . V kategórii Vpichovacie teplomery (HACCP) najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Vodotěsný digitální vpichový teploměr DPP 400W je určen k rychlému a přesnému měření především v gastronomii.


Je vybaven pevně připojenou nerezovou . Digitální vpichový teploměr DPP 400W je určen k rychlému a přesnému měření především v gastronomii. Teploměr je vodotěsný proti stékající vodě. Digitálny vpichový teplomer so 1mm sondou S kalibračným certifikátom pre výdaj.


Digitálny teplomer na vádaj stravy 301018.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo